El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, ha destacat el compromís amb l'avanç cap a una societat millor i més justa per part de les empreses i organitzacions socials que formen la Taula de la Responsabilitat Social Corporativa (RSC) de Castelló. El rector va obrir la reunió de la Taula celebrada el passat 16 de gener en el campus universitari i en la seua intervenció va resaltar el compromís de la Jaume I amb la responsabilitat social, d'una banda, mitjançant la divulgació i l'aprofundiment en aquesta des del camp de la docència i la investigació i, d'una altra, mitjançant l'avanç en un comportament socialment responsable des de la institució.

 

Durant la reunió també es van abordar possibles iniciatives que es poden realitzar per part de la Taula de la RSC de Castelló en els mesos vinents, com l'organització d'una jornada en què, a través de conferències i taules redones, s'aborden temes d'interès i actualitat en matèria de Responsabilitat Social per part d'especialistes i empreses tant pertanyents a l'associació com externes. En la reunió, coordinada pel professor del grup de Gestió de l'Ètica i de la Responsabilitat Social Empresarial (GERSE) de l’UJI Patrici Calvo, també es va abordar la possibilitat de posar en marxa projectes d'acció social.

La Taula de la RSC, que tornarà a reunir-se el 27 de febrer, té com a objectiu la promoció de la Responsabilitat Social en la província de Castelló, tant entre el teixit empresarial com en el si d'entitats públiques i organitzacions socials, i es manté oberta a la participació de nous socis.

Taula de RSC Castelló en Facebook: https://es-es.facebook.com/mesarscastellon